Altijd comfortabel warme badkamer met vloerverwarming

Droomt u ook van een badkamer die het hele jaar door heerlijk comfortabel warm is en waarin u nooit meer koude voeten krijgt? Ga dan voor inspiratie en advies over vloerverwarming voor uw badkamer naar de specialisten van Ponto Sanitair. Wij zijn uw one-stop-shop luxe badkamerspecialist. Wij kunnen u alles vertellen over vloerverwarming en het (laten) aanbrengen daarvan. Wij kunnen de vloerverwarming ook bij u installeren. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze vakbekwame medewerkers.

One-stop-shop badkamerspecialist

Als one-stop-shop badkamerspecialist kunnen we u uitgebreid adviseren over vloerverwarming voor uw badkamer. Wij kunnen deze bij u thuis installeren. En als u dat wilt, kunnen wij uw complete badkamer voor u renoveren. U kunt bij ons namelijk terecht voor alles wat u nodig heeft om uw eigen luxe droombadkamer te creëren in de stijl die u wenst. We hebben een ruim assortiment luxe baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken.

verwarming

Elektrische of traditionele vloerverwarming

Voor het aanleggen van vloerverwarming kunt u kiezen uit een elektrisch, een traditioneel of een infrarood verwarmingssysteem.

 • Elektrische vloerverwarming werkt op stroom. Deze manier van verwarmen wordt veel in kleinere ruimtes, zoals de badkamer, gebruikt. Dan is dit ook rendabel. Omdat deze verwarming onafhankelijk van uw cv werkt, is dat een voordeel. De verwarming wordt alleen aangezet als het nodig is, dus ook als uw cv uit staat.
 • Traditionele vloerverwarming verwarmt de vloer met warm water dat via de cv-installatie door een buizencircuit in de vloer loopt. Hierbij is de opwarmtijd wat langer dan bij elektrische verwarming.
 • Infrarood vloerverwarming met infraroodmatten onder de vloer zorgt voor een gelijkmatige verspreid van de warmte door de ruimte. U kunt de temperatuur bedienen met een thermostaat.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw badkamer.

Voordelen vloerverwarming badkamer

Een badkamer met verwarmde vloer heeft een aantal voordelen. Niet voor niets is deze manier van verwarmen juist in de badkamer erg geliefd. En dat is om onderstaande redenen:

 • De ruimte wordt efficiënt verwarmd, door de grote oppervlakte (de hele vloer)
 • De warmte verspreidt zich gelijkmatig door de ruimte
 • Verwarming van onderaf, warme lucht stijgt op
 • Geen koude voeten meer
 • Diverse opties voor de aanleg, ook bij een renovatie.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Wilt u meer weten over het (laten) aanbrengen van vloerverwarming in uw badkamer? Kom dan langs in onze showroom en laat u uitgebreid informeren. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan