Badkamer tegels voor vloer of wand

Een badkamer bestaat natuurlijk voor een groot deel uit tegels. De tegels bepalen mede de sfeer in de ruimte. Het is dan ook van belang om de juiste keuze te maken. Bovendien is het belangrijk om de wandtegels en vloertegels op elkaar af te stemmen, zodat de stijl van uw badkamer een mooi geheel vormt. De juiste keuze in tegels voor uw badkamer kunt u uitstekend maken in de showroom van Ponto Sanitair. Naast stijlvolle badkamertegels vindt u bij ons ook een ruime keuze in baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Wand- en vloertegels

In de badkamer plaatst u zowel tegels op de vloer als tegels op de wanden. Wat is het verschil tussen beide tegels? Waar vloertegels extra stevig zijn, zijn wandtegels vaak voorzien van een dun design. Wandtegels moeten liefst zo weinig mogelijk ruimte innemen. Een dun ontwerp is daarom meer dan voldoende. Wandtegels kunt u daarom niet op de vloer gebruiken. Vloertegels daarentegen kunt u wel prima op de wand gebruiken.

badkamer-tegels

Vloertegels voor uw badkamer

Vloertegels zijn redelijk dikke en sterke tegels. U moet er namelijk zorgeloos overheen kunnen lopen. Daarnaast moet een vloertegel voor de badkamer hitte, vlek- en vochtbestendig zijn. Zeker als u uw badkamervloer wilt laten voorzien van vloerverwarming. Vloertegels zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Met de kleur en het design bepaalt u al snel de uitstraling van uw badkamer. En hoe groter de tegels, hoe meer luxe uw badkamervloer uitstraalt.

Wandtegels voor uw badkamer

Wandtegels bepalen ook een groot deel van de uitstraling van uw badkamer. Tegels voor de wand zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele unieke designs. Kiest u voor warme aardetinten, zoals bruin, beige of grijs? Of heeft een opvallende kleur, zoals rood, blauw of groen meer uw voorkeur? De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u op uw gemak de perfecte tegels voor uw badkamer uitzoeken.

tegels

Waarom badkamer tegels van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het uitkiezen van badkamer tegels uit het zeer ruime assortiment in de showroom leuk om te doen. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe vloer- en wandtegels en overige luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van uw badkamer en het plaatsen van de tegels bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom voor inspiratie

U kunt ons ruime assortiment badkamer tegels bekijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan