Breng de warmte in huis met een parketvloer

Wilt u de warmte in huis brengen? Of gaat u liever voor een warme luxe uitstraling. Kies dan voor een parketvloer van Ponto Sanitair. Een parketvloer biedt talloze voordelen en mogelijkheden, zo is er altijd wel een vloer die bij uw stijl of interieur past. Wij bieden een ruim assortiment parketvloeren aan in onze showroom in Amsterdam. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze van de perfecte vloer voor uw woning. Wij komen de vloer zelf bij u thuis leggen en zorgen ervoor dat we pas weg gaan als u tevreden hebt. Laat u inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair, de one-stop-shop badkamerspecialist.

Uw parketvloer laten leggen door Ponto Sanitair

Een parketvloer is een vloersoort die bestaat uit massief houten onderdelen. Soms zijn dat grote planken, soms hele kleine onderdelen. Het grootste verschil met een laminaatvloer is dat een parket massief is. Dat wil zeggen dat het ├ęcht en vol hout is, meestal van 6 tot 15 mm dik. Een houten look zorgt ervoor dat de uitstraling van uw ruimte heel warm aanvoelt. Warmte en leven in huis brengen kan dus zeker met parketvloer. Onze adviseurs helpen u graag aan een nieuwe parketvloer voor uw woning. Zij zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van vloeren.

vloer-leggen

De voordelen van een parketvloer

Parket is al eeuwenlang een populaire vloer voor woningen. Parketvloeren hebben dan ook vele voordelen:

 • Geeft een warme en levendige uitstraling.
 • Elke plank is uniek.
 • Geschikt voor iedere ruimte.
 • Gaat langer mee dan andere vloersoorten, duurzaam.
 • Weinig onderhoud nodig.
 • Parketvloeren zijn te combineren met vloerverwarming.
parket-vloeren

Waarom een parketvloer van Ponto Sanitair?

Ponto sanitair maakt het uitkiezen van luxe badkamers en vloeren eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

 • Leveren we luxe en design sanitair (mooi van binnen, mooi van buiten)
 • Hanteren we snelle levertijden
 • Kunt u terecht voor one-stop-shopping
 • monteren wij zelf de badkamer bij u thuis
 • Krijgt u 10 jaar garantie

Kom kijken in de badkamer showroom van Ponto Sanitair

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw nieuwe badkamer de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden, of ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij ontvangen u graag in de showroom van Ponto Sanitair.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan