Met betonstuc een smaakvolle en waterdichte badkamer

Wilt u uw badkamer waterdicht en smaakvol afwerken? Met betonstuc van Ponto Sanitair geeft u uw badkamer een strakke, stoere en zeer stijlvolle natuursteen- of betonlook. Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden in badkamers. Betonstuc is bij Ponto Sanitair leverbaar in vele moderne kleuren. Naast de stijlvolle betonstuc vindt u bij ons verder alles voor uw badkamer. Zo hebben wij een ruim assortiment luxe baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Wat is betonstuc?

Betonstuc, ook wel beton cire genoemd, is een mortel op basis van cement, fijne betondeeltjes en hars. Aangezien deze materialen bij vermenging en uitdroging zeer hard worden, is betonstuc ook in dunne lagen zeer geschikt voor toepassing op wanden, vloeren, stenen badkamermeubels en wastafels. De stucmortel kunnen we op kleur brengen met pigmentpoeder. De uiteindelijke waterdichtheid verkrijgt dit product door een impregneerlaag en een beschermende coatinglaag. Dankzij deze beschermende afwerking kan betonstuc jarenlang mee.

betonstuc

Kleuren en afwerken van betonstuc

Betonstuc kunnen we op kleur brengen door het toevoegen van kleurpigmenten. In de basis bestaat het kleurenpalet van betonstuc uit natuurlijke kleuren met een steenachtige uitstraling zoals graniet en rivierklei. Ook zijn veel grijstinten te verkrijgen voor een stoere betonlook. Door te variëren in de manier van bepleisteren zijn fraaie effecten mogelijk, zoals een effen uitstraling of een meer ‘gewreven’ effect. De naam Beton Cire komt uit de Franse taal en betekent letterlijk ‘gewreven (of geboend) beton’.

Voordelen van betonstuc

 • Stoere naadloze beton/steen uitstraling
 • Waterdichte afwerking
 • Schimmelwerende eigenschappen
 • Sterke en slijtvaste bepleistering
 • Bestand tegen vetten en zuren (pas op met chloor!)

Betonstuc laten aanbrengen door Ponto Sanitair

Betonstuc aanbrengen is niet eenvoudig. Om zeker te zijn van een kwalitatief goed en mooi eindresultaat adviseren wij u om het pleisteren aan een vakman over te laten. Ook weet u dan zeker dat het stucwerk waterdicht is aangebracht. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden van het laten aanbrengen van betonstuc in uw badkamer.

betonlook-muur

Waarom een badkamer van Ponto Sanitair?

Ponto sanitair maakt het uitkiezen van luxe badkamers eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

 • leveren we luxe en design sanitair (mooi van binnen, mooi van buiten)
 • hanteren we snelle levertijden
 • kunt u terecht voor one-stop-shopping
 • monteren wij zelf de badkamer bij u thuis
 • krijgt u 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Wilt u meer weten over het laten aanbrengen van betonstuc in uw badkamer? En wilt u met eigen ogen zien hoe prachtig het eindresultaat kan zijn? Kom dan langs in onze showroom en laat u overtuigen. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan