Badkamer vloeren van Ponto Sanitair

Een badkamer bestaat natuurlijk voor een deel uit de vloer. De vloer bepaald mede de sfeer en stijl in de ruimte. Het is dan ook van belang om de juiste keuze te maken. Als je midden in een badkamerrenovatie zit en keuzes moet maken over de vloer die je gaat leggen, dan vraag je je wellicht af welke mogelijkheden er eigenlijk zijn. Tegels zijn een voor de hand liggende optie, maar zeker niet de enige! De juiste keuze in tegels voor uw badkamer kunt u uitstekend maken in de showroom van Ponto Sanitair.

Maatwerk high end badkamervloeren

Bij Ponto Sanitair kunt u kiezen uit een ruim assortiment vloeren. Zo hebben wij onder andere:

Naast stijlvolle badkamervloeren vindt u bij ons ook een ruime keuze in baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw badkamerspecialist.

badkamer-vloer

Van maatwerk badkamer vloer tot montage op maat

Wilt u uw oude badkamervloer vervangen door een compleet nieuwe vloer? Of wilt u uw bestaande badkamer vloer laten renoveren? Dan is het beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij de showroom van Ponto Sanitair. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end luxe badkamer vloeren in vele stijlen. Stel zelf uw badkamer samen zoals u die wenst. Wij komen daarna de badkamervloer bij u thuis in installeren. Laat u inspireren en adviseren bij de Ponto Sanitairwinkel, de one-stop-shop badkamerspecialist.

Waarom een badkamervloer van Ponto Sanitair?

Ponto Sanitair maakt het uitkiezen van luxe badkamers en badkamer vloeren eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

  • Leveren we luxe en design sanitair (mooi van binnen, mooi van buiten)
  • Hanteren we snelle levertijden
  • Kunt u terecht voor one-stop-shopping
  • Monteren wij zelf de badkamer bij u thuis
  • Krijgt u 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom

Onze gloednieuwe showroom in Amsterdam is geopend! Ruim 500 m2 aan badkamer voorbeelden. Wij bieden een ruim aanbod aan luxe designs, stijlen en accessoires. Kom gerust langs in onze showroom voor advies en inspiratie voor alles op het gebied van badkamers.

U krijgt een impressie van uw perfecte badkamer in onze showroom. U kunt een afspraak maken om langs te komen.

Onze showroom opent op 1 januari 2021.

Vraag nu alvast onze brochure aan