Badkamershowroom van Ponto Sanitair

Badkamer inspiratie opdoen is een belangrijke stap op weg naar uw nieuwe badkamer. Omdat u nu eenmaal niet elke dag een nieuwe badkamer koopt, is het belangrijk om hier rustig de tijd voor te nemen en te bepalen waar u naar op zoek bent. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het samenstellen van een passende badkamer in de door u gewenste stijl. Verder informeren en adviseren we u graag over de mogelijke badkamer accessoires, zoals kranen of spiegels. Kom gerust langs in onze sanitairwinkel!

Maatwerk high end badkamers

U vindt de sanitairwinkel van Ponto Sanitair in Amsterdam. Inmiddels bestaat Ponto Sanitair al ruim 10 jaar. Wij zijn begonnen als een klein bedrijf met twee medewerkers en zijn inmiddels uitgegroeid tot een high end badkamerspecialist in het hogere segment met meer dan tien vakmensen in dienst. Bij ons vindt u complete high end badkamers die wij voor u op maat maken. Onze badkamers zijn gemaakt van duurzame materialen met hoge kwaliteit accessoires om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer één van uw favoriete kamers in huis wordt!

luxe-badkamer

Van maatwerk badkamer tot montage op maat

Wilt u uw oude badkamer vervangen door een compleet nieuwe en luxe badkamer voor uw woning? Of wilt u uw bestaande badkamer laten renoveren en upgraden tot een echte high end badkamer? Dan is het beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij de sanitairwinkel van Ponto Sanitair. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end luxe badkamers en badkamer accessoires in vele stijlen en formaten. Stel zelf uw badkamer samen zoals u die wenst, inclusief alle handige accessoires. Wij komen daarna de badkamers bij u thuis in installeren. Laat u inspireren en adviseren bij de Ponto Sanitairwinkel, de one-stop-shop badkamerspecialist.

Waarom een badkamer van Ponto Sanitair?

Ponto sanitair maakt het uitkiezen van luxe badkamers eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

  • leveren we luxe en design sanitair (mooi van binnen, mooi van buiten)
  • hanteren we snelle levertijden
  • kunt u terecht voor one-stop-shopping
  • monteren wij zelf de badkamer bij u thuis
  • krijgt u 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom

Onze gloednieuwe showroom in Amsterdam is geopend! Ruim 500 m2 aan badkamer voorbeelden. Wij bieden een ruim aanbod aan luxe designs, stijlen en accessoires. Kom gerust langs in onze showroom voor advies en inspiratie voor alles op het gebied van badkamers.

U krijgt een impressie van uw perfecte badkamer in onze showroom. U kunt een afspraak maken om langs te komen.

Onze showroom opent op 1 januari 2021.

Vraag nu alvast onze brochure aan