Luxe wastafels voor een luxe badkamer

Zoekt u één of meerdere wastafels voor uw nieuwe badkamer of badkamerrenovatie? Met de luxe wastafels van Ponto Sanitair voor uw badkamer zorgt u voor een chique uitstraling en een ontspannen hotelbeleving in uw eigen woning. Wilt u dat ook? Dan is het beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij Ponto Sanitair. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end wastafels van diverse merken en andere badkamer accessoires in vele stijlen en formaten. Laat u voor wastafels inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair, de one-stop-shop badkamerspecialist.

High end wastafels

Het eerste wat u meestal ziet in een badkamer is de wastafel. Met die eerste indruk zet u de toon. Als u kiest voor een luxe badkamer, mag een wastafel met een luxe uitstraling natuurlijk niet ontbreken. Met een luxe wastafel of waskom maakt u het verschil. U kunt dan kiezen voor natuurlijke materialen zoals marmer of graniet. De meest gebruikelijke combinatie met natuursteen is een ander natuurlijk materiaal, namelijk hout. Maar ook wastafels van het nieuwe Solid Surface-materiaal zijn strak, tijdloos en kwalitatief hoogwaardig. Bij Ponto Sanitair zijn diverse design wastafels en waskommen van Solid Surface verkrijgbaar.

luxe-wastafels

Inspiratie opdoen bij Ponto Sanitair

Wastafels bestaan in allerlei vormen en maten waardoor het kiezen van de juiste wastafel lastig kan zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een ronde of hoekige vorm, dun of dik keramiek, met of zonder aflegruimte en nog veel meer. In onze showroom kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor uw nieuwe wastafel. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van uw perfecte wastafel en badkamermeubels. Ook over het renoveren van uw bestaande badkamer kunnen zij u alles vertellen. Kom dus gerust een kijkje nemen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar per auto. U kunt uw auto zelfs voor de deur parkeren.

wastafel

Waarom wastafels van Ponto Sanitair?

Ponto sanitair maakt het uitkiezen van luxe wastafels eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

 • vindt u luxe en design wastafels en overig sanitair van de beste merken
 • hanteren we snelle levertijden
 • kunt u terecht voor one-stop-shopping
 • monteren wij zelf de badkamer en wastafels bij u thuis
 • krijgt u 10 jaar garantie

Kom wastafels kijken in de showroom van Ponto Sanitair

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw nieuwe wastafels de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden, of ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij ontvangen u graag in de showroom van Ponto Sanitair.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan