Luxe wastafelkranen voor uw stijlvolle badkamer

Zoekt u stijlvolle wastafelkranen voor uw nieuwe badkamer of voor het vervangen van uw oude kranen tijdens een badkamerrenovatie? Met de luxe wastafelkranen van Ponto Sanitair zorgt u voor een chique uitstraling en een ontspannen hotelbeleving in uw eigen woning. Met de wastafelkranen uit ons uitgebreide assortiment maakt u uw optimale badkamerbeleving helemaal af. Het loont dus beslist de moeite om voor inspiratie en advies een bezoek te brengen aan de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. U vindt er een groot aanbod high end wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Laat u voor wastafelkranen inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair de one-stop-shop badkamerspecialist.

High end wastafelkranen

Ponto Sanitair is dé specialist op het gebied van luxe badkamers en daarmee uiteraard ook van een ruim assortiment high end wastafelkranen. Onze selectie wastafelkranen is geschikt voor zowel opbouw als inbouw. De keuze is groot; bij ons vindt u alle bekende A-merken kranen. Als u kiest voor een luxe badkamer, mag een wastafel met luxe wastafelkranen niet ontbreken. Luxe wastafelkranen vormen beslist de kers op de taart van uw optimale badkamerbeleving.

wastafelkraan

Badkamer inspiratie opdoen bij Ponto Sanitair

Wastafelkranen zijn er in vele vormen, maten en merken. Daardoor kunt u de meest geschikte wastafelkraan voor uw badkamer altijd vinden bij Ponto Sanitair. De ervaren adviseurs van Ponto Sanitair helpen u daar graag bij. U kunt hen ook vragen om advies bij uw plannen om uw bestaande badkamer te renoveren en welke producten daar het beste bij horen. Kom dus gerust geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom in Amsterdam. Die is makkelijk bereikbaar met de auto. U kunt zelfs voor de deur gratis parkeren.

wastafelkranen

Waarom kiezen voor luxe wastafelkranen van Ponto Sanitair?

Het uitkiezen van luxe wastafelkranen is in onze showroom betrekkelijk eenvoudig. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • luxe en design wastafelkranen en overige sanitair producten van topmerken
 • snelle levertijden
 • one-stop-shopping
 • wij monteren zelf de badkamer en wastafelkranen bij uw thuis
 • 10 jaar garantie

Kom wastafelkranen kijken in onze showroom

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw luxe wastafelkranen de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden, of ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe wastafelkranen? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan