Ruim assortiment staande toiletten voor elke luxe badkamer

Bent u toe aan een nieuwe badkamer met daarin een nieuw luxe toilet? Kom dan voor inspiratie gerust eens kijken naar het ruime assortiment luxe toiletten bij Ponto Sanitair. Toiletten kunnen enorm verschillen als het gaat om design en comfort. Wij nodigen u daarom van harte uit om in onze showroom te komen kijken naar onze grote collectie staande en hangende toiletten om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken. Naast toiletten, douches en baden vindt u bij Ponto Sanitair ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Staand toilet, een praktische keuze

Een staand toilet is de praktische, klassieke variant waarbij de toiletpot staand op de grond is bevestigd. Heeft u momenteel een staand toilet en wilt u deze vervangen? Dan is het een praktische keuze om opnieuw te kiezen voor een staand toilet, omdat dan de leidingen weer goed op elkaar aansluiten. Kiest u liever voor een hangende variant? Dan moet u ook de afvoer (laten) verplaatsen.

Staand toilet met rond of hoekig design

De meeste mensen kiezen vaak automatisch voor aan staand toilet met een rond design. Maar als u kiest voor een strak badkamerdesign, dan kan een hoekig toilet ook heel mooi zijn. In onze showroom ziet u exact wat de verschillen zijn. Zo kunt u uw keuze uitstekend bepalen.

staand-toilet

Staande douche-toilet

Op vakantie in Frankrijk of Italië heeft u vast wel eens een bidet gezien. In Japan is een douche-wc (wc en bidet in één) heel gewoon. Het principe is hetzelfde: reinigen met water. Steeds meer Nederlanders reinigen hun onderlichaam na een toiletbezoek met water, want alleen dan wordt u écht schoon. Kiest u ook voor de luxe van een douche-wc?

Keuze van de toiletzitting

Bij de luxe merken toiletten, zoals Geberit, zijn de toiletzittingen meestal voorzien van slimme oplossingen voor extra gemak en comfort in de badkamer. Bijvoorbeeld een soft close zitting of een Quick Release zitting.

toilet-hangend

Waarom kiezen voor een staand toilet van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het kiezen uit het ruime aanbod toiletten in onze showroom leuk om te doen. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe staande toiletten en overig luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van uw staand toilet en nieuwe badkamer bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom

U kunt ons aanbod toiletten staand bekijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan