Ruim assortiment hangende toiletten voor elke luxe badkamer

Wilt u uw nieuwe badkamer van een hangend toilet voorzien? Kom dan gerust eens kijken naar het ruime assortiment luxe toiletten bij Ponto Sanitair. Toiletten kunnen enorm verschillen als het gaat om design en comfort. Wij nodigen u daarom van harte uit om in onze showroom te komen kijken naar onze ruime collectie hangende toiletten om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken. Naast toiletten, douches en baden vindt u bij Ponto Sanitair ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Diversiteit in toiletten

Een wc is niet meer zomaar een wc. Toiletten kunnen enorm verschillen als het gaat om design en comfort. Hieronder staan enkele punten waar u op kunt letten bij het kiezen van uw hangend toilet.

Hangend toilet, praktisch een luxe

Bij veel badkamerontwerpen kiezen de meeste mensen standaard voor een hangend toilet. Een groot voordeel van een wandhangend toilet is het schoonmaakgemak. De vloer is vrij en u kunt de ruimte rond het toilet altijd goed bereiken. Als een toilet hangend aan de muur bij u geen optie is, omdat leidingen niet op elkaar aansluiten, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een staand toilet in een luxe design.

hangend-toilet

Hangend toilet met rond of hoekig design

De meeste mensen kiezen vaak automatisch voor een hangend toilet met een rond design. Maar als u kiest voor een strak badkamerdesign, dan kan een hoekig toilet ook heel mooi zijn. In onze showroom ziet u exact wat de verschillen zijn.

Keuze van de toiletzitting

Bij de luxe merken toiletten, zoals Geberit, zijn de toiletzittingen meestal voorzien van slimme oplossingen voor extra gemak en comfort in de badkamer. Dat is bijvoorbeeld een soft close zitting of een Quick Release zitting. Bij sommige series heeft u de keuze uit meerdere designs.

Reinigen met water: douche-wc

Op vakantie in Frankrijk of Italië heeft u vast wel eens een bidet gezien. In Japan is een douche-wc (wc en bidet in één) heel gewoon. Het principe is hetzelfde: reinigen met water. Steeds meer Nederlanders reinigen hun onderlichaam na een toiletbezoek met water, want alleen dan wordt u écht schoon. Kiest u voor de luxe van een douche-wc?

hangend-toilet

Waarom kiezen voor een hangend toilet van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het kiezen uit het ruime aanbod toiletten in onze showroom leuk om te doen. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Praktische en luxe hangende toiletten en overig luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van hangend toilet en nieuwe badkamer bij uw thuis
 • 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom

U kunt ons aanbod luxe hangende toiletten bekijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan