Ruim assortiment toiletten voor elke luxe badkamer

Wilt u uw badkamer van een nieuw luxe toilet voorzien? Kom dan gerust eens kijken naar het ruime assortiment luxe toiletten bij Ponto Sanitair. U zult versteld staan van de diversiteit in toiletten die wij in ons assortiment hebben. Toiletten kunnen enorm verschillen als het gaat om design en comfort. Wij nodigen u daarom van harte uit om in onze showroom te komen kijken naar onze ruime collectie toiletten om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken.
Naast toiletten, douches en baden vindt u bij Ponto Sanitair ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Diversiteit in toiletten

U moet met eigen ogen aanschouwen om te zien hoeveel diversiteit er op het gebied van toiletten verkrijgbaar is. Een wc is niet meer zomaar een wc. Toiletten kunnen enorm verschillen als het gaat om design en comfort. Hieronder staan enkele punten waar u op kunt letten bij het kiezen van uw toilet.

Hangend of staand toilet

Bij veel badkamerontwerpen wordt standaard gekozen voor een hangend toilet. Een groot voordeel van een wandhangend toilet is het schoonmaakgemak. De vloer is vrij en u kunt de ruimte rond het toilet goed bereiken. In sommige gevallen is een hangend toilet geen optie, omdat de leidingen niet op elkaar aansluiten. Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een staand toilet die ook verkrijgbaar is in luxe designs.

staand-toilet

Rond- of hoekdesign

Toiletten met een rond design worden door veel mensen min of meer automatisch gekozen. Maar als u kiest voor een strak badkamerdesign, dan kan een hoekig toilet ook heel mooi zijn. In onze showroom ziet u exact wat de verschillen zijn. Zo kunt u uw keuze uitstekend bepalen.

Keuze van de toiletzitting

Bij de luxe merken toiletten, zoals Geberit, zijn de toiletzittingen meestal voorzien van slimme oplossingen voor extra gemak en comfort in de badkamer. Bij sommige series heeft u de keuze uit meerdere designs.

Reinigen met water: douche-wc

Op vakantie in Frankrijk of Italië heeft u vast wel eens een bidet gezien. In Japan is een douche-wc (wc en bidet in één) heel gewoon. Het principe is hetzelfde: reinigen met water. Steeds meer Nederlanders reinigen hun onderlichaam na een toiletbezoek met water, want alleen dan wordt u écht schoon.

renovatie

Waarom kiezen voor toiletten van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het kiezen uit het ruime aanbod toiletten in onze showroom leuk om te doen. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Praktische en luxe toiletten en overig luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van toilet en nieuwe badkamer bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Kom ook douches bekijken in onze showroom

Kom voor inspiratie en advies over ons aanbod luxe toiletten kijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan