Luxe en stijlvolle douches voor elke badkamer

Is de douche in uw badkamer aan vervanging toe, of is zelfs uw complete badkamer rijp voor een renovatie? Voor douches in de meeste uiteenlopende stijlen en voor alle mogelijke toepassingen kunt u terecht bij de specialisten van Ponto Sanitair. Bij het kopen van een nieuwe douche komen verschillende onderdelen en keuzes kijken. Wilt u een inloopdouche of een douchecabine? En voor welke douchekraan, douchekop en douchegarnituur kiest u? Voor al uw luxe douches en douche-accessoires is Ponto Sanitair het juiste adres. Naast douches en baden vindt u bij Ponto Sanitair ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist. Bezoek snel onze showroom!

Inloopdouche of douchecabine?

Voordat u uw badkamer gaat renoveren, is het praktisch om te weten of u kiest voor een douche of een bad, of misschien zelfs beide. En als u dan een douche kiest; wordt dat dan een inloopdouche of een douchecabine? Niet iedere badkamer is geschikt voor een inloopdouche, omdat deze meer ruimte en een speciale indeling vereisen. Maar als u de ruimte hebt, is een inloopdouche een zeer luxe overweging. In een kleinere badkamer is een douchecabine wellicht een beter idee. Douchecabines zijn in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een kwartrond model om ruimte te besparen, een wat meer standaard vierkante douchecabine of een royale rechthoekige variant als u over meer ruimte beschikt.

douchecabine

Douchedeuren en wellnessdouche

Afhankelijk van het soort douche en de indeling van uw badkamer, heeft u wellicht ook een douchedeur nodig. Hierbij kunt u kiezen voor een vouw-, pendel- of draaideur. Ieder soort douchedeur heeft zijn eigen charmes en voordelen. Zo is een vouwdeur of een schuif douchedeur prettig wanneer u in uw badkamer wat minder ruimte heeft, omdat dan geen draairuimte nodig is. En als u echt wilt genieten onder douche, is wellicht een Sunshower uw idee van optimale luxe. Met een Sunshower geniet u namelijk tijdens het douchen ook van infrarood straling en/of uv-stralen die uw bloedsomloop stimuleren.

Douches en douchekranen

Bij het kiezen tussen de beste douches voor u, hebben we bij Ponto Sanitair ook een ruim aanbod douchekranen. Welke past het beste bij u? Een douchekraan met verschillende sproeistanden, een thermostatische douchekraan of een regendouche? Een regendouche heeft heerlijk zachte regenstralen en is meestal ook voorzien van een handdouche met een normale straal.

douchecabine

Waarom kiezen voor douches van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het kiezen uit het ruime aanbod douches in onze showroom leuk om te doen. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Praktische en luxe douches en overig luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van de douche en nieuwe badkamer bij uw thuis
 • 10 jaar garantie

Kom ook douches bekijken in onze showroom

Komt u voor het opdoen van inspiratie en advies over ons aanbod luxe douches kijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam? Of wil u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan