Verschillende soorten badkamerspiegels

Bent u op zoek naar de perfecte badkamerspiegel voor uw nieuwe badkamer? Bij Ponto Sanitair hebben we een ruim aanbod badkamerspiegels in alle soorten enĀ  maatvoeringen. U kunt de stijl van uw spiegel naadloos laten aansluiten op de stijl van uw hele badkamer. Het is belangrijk dat u een spiegel kiest waarin u goed te zien bent, maar ook bij het design van de badkamer past. U bent van harte welkom om in de showroom van Ponto Sanitair te komen kijken naar ons ruime assortiment badkamerspiegels om uw stijl te ontdekken. Naast het perfecte spiegel kunt u bij ons ook terecht voor onder andere baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Badkamerspiegels in vele stijlen

Bij Ponto Sanitair kiest u eenvoudig voor de spiegel dat het beste bij u past. Geeft u de voorkeur aan een ronde, vierkante of een spiegel met licht. Of wilt u graag een spiegel met een opbergkastje erachter? Van grote, luxe tot aan standaard spiegels hebben wij in ons assortiment. Een badkamerspiegel maakt uw badkamer helemaal af. Met een goede spiegel kunt u weer goed de deur uit. Bekijk onze mogelijkheid in onze showroom in Amsterdam

badkamerspiegel

Badkamer installeren door Ponto Sanitair

In onze showroom kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Onze ervaren adviseurs helpen graag bij het samenstellen van badkamers en de bijbehorende accessoires zoals spiegels. Zij informeren en adviseren u over de mogelijke indelingen, de badkamermeubels, accessoires en de laatste trends op badkamergebied. Ook over het renoveren van uw bestaande badkamer kunnen zij u alles vertellen. Kom dus gerust een kijkje nemen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar per auto.

badkamerspiegels

Waarom een badkamerspiegel van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het kiezen uit het zeer ruime assortiment spiegels in de showroom leuk om te doen. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe badkamerspiegels en overig luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van uw badkamer en badkamermeubel bij uw thuis
 • 10 jaar garantie

Kom kijken in de sanitair showroom van Ponto Sanitair

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw nieuwe badkamerspiegel de showroom van Ponto Sanitair. Wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden. Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij ontvangen u graag in de showroom van Ponto Sanitair.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan