Van maatwerk badkamer tot montage op maat

Wilt u uw oude badkamer vervangen door een compleet nieuwe en luxe badkamer voor uw woning? Of wilt u uw bestaande badkamer laten renoveren en upgraden tot een echte high end badkamer? Dan is het beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij Ponto Sanitair. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end luxe badkamers en badkamer accessoires in vele stijlen en formaten. Stel zelf uw badkamer samen zoals u die wenst, inclusief alle handige accessoires. Wij komen daarna de badkamers bij u thuis in installeren. Laat u inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair, de one-stop-shop badkamerspecialist.

Maatwerk high end badkamers

U vindt de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Inmiddels bestaat Ponto Sanitair al ruim 10 jaar. Wij zijn begonnen als een klein bedrijf met twee medewerkers en zijn inmiddels uitgegroeid tot een high end badkamerspecialist in het hogere segment met meer dan tien vakmensen in dienst. Bij ons vindt u complete high end badkamers die wij voor u op maat maken. Onze badkamers zijn gemaakt van duurzame materialen met hoge kwaliteit accessoires om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer één van uw favoriete kamers in huis wordt!

badkamer

Badkamer renoveren en installeren door Ponto Sanitair

In onze showroom kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Onze ervaren adviseurs helpen graag bij het samenstellen van badkamers. Zij informeren en adviseren u over de mogelijke indelingen, de badkamermeubels, accessoires en de laatste trends op badkamergebied. Ook over het renoveren van uw bestaande badkamer kunnen zij u alles vertellen. Kom dus gerust een kijkje nemen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar per auto. U kunt uw auto zelfs voor de deur parkeren.

badkamer

Waarom een badkamer van Ponto Sanitair?

Ponto sanitair maakt het uitkiezen van luxe badkamers eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

 • leveren we luxe en design sanitair (mooi van binnen, mooi van buiten)
 • hanteren we snelle levertijden
 • kunt u terecht voor one-stop-shopping
 • monteren wij zelf de badkamer bij u thuis
 • krijgt u 10 jaar garantie

Kom kijken in de badkamer showroom van Ponto Sanitair

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw nieuwe badkamer de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden, of ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij ontvangen u graag in de showroom van Ponto Sanitair.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan