Alle maatvoeringen badkamermeubels

Bent u op zoek naar het perfecte badkamermeubel voor uw nieuwe badkamer? Bij Ponto Sanitair hebben we een ruim aanbod badkamermeubels in alle maatvoeringen. U kunt de stijl van uw badkamermeubel naadloos laten aansluiten op de stijl van uw hele badkamer. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over het design. Een badkamermeubel hangt vaak centraal in de badkamer en bepaalt daarom voor een groot deel de stijl en uitstraling in de ruimte. U bent van harte welkom om in de showroom van Ponto Sanitair te komen kijken naar ons ruime assortiment badkamermeubels om uw stijl te ontdekken. Naast het perfecte badkamermeubel kunt u bij ons ook terecht voor onder andere baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Badkamermeubel in vele stijlen

Bij Ponto Sanitair kiest u eenvoudig voor het badkamermeubel dat het beste bij u past. Geeft u de voorkeur aan een houten badkamermeubel voor een warme, landelijke badkamerstijl met authentieke en sierlijke afwerkingen, zoals een staand badkamermeubel op pootjes? Of is een industrieel badkamermeubel met betonlook meer uw smaak? Een moderne uitstraling is uiteraard ook mogelijk met bijvoorbeeld een badkamermeubel in wit, grijs of een badmeubel in bruin met een strakke afwerking.

badkamermeubel

De opties voor uw badkamermeubel

Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in talloze formaten en mogelijkheden. Bepaal vooraf waaraan uw ideale badkamermeubel moet voldoen. U kunt daarbij onder andere op het volgende letten:

 • Afmetingen: welk meubel past in uw badkamer? De meest voorkomende maten zijn 80 cm en 100 cm.
 • Lades of deuren: met lades gebruikt u uw ruimte optimaal. Deuren zijn al snel stijlvoller.
 • Waskom of wastafel: de waskom geeft uw badkamer een luxe hotellook. Of kies voor een dubbele wastafel voor een meerpersoonshuishouden.
 • Spiegel of spiegelkast? Een spiegel is onmisbaar in elke badkamer. Heeft u weinig ruimte, dan is een spiegelkast een fijne oplossing.
badkamermeubels

Waarom een badkamermeubel van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het kiezen uit het zeer ruime assortiment badkamermeubels in de showroom leuk om te doen. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe badkamermeubels en overig luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van uw badkamer en badkamermeubel bij uw thuis
 • 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom

U kunt ons assortiment badkamermeubels bekijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam om uw ideale badkamermeubel uit te kiezen. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan