Luxe badkamer kranen voor een stijlvolle badkamer

Zoekt u stijlvolle badkamer kranen voor uw nieuwe badkamer of voor het vervangen van uw bestaande kranen tijdens een badkamerrenovatie? Met de luxe badkamer kranen van Ponto Sanitair zorgt u voor een chique uitstraling en een ontspannen hotelbeleving in uw eigen woning. Is dat de beleving die u zoekt? Dan is het voor u beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij Ponto Sanitair. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end badkamer kranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Laat u voor badkamer kranen inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair, de one-stop-shop badkamerspecialist.

High end badkamer kranen

Ponto sanitair is dé specialist op het gebied van badkamer kranen. Of het nu gaat om een douchekraan met thermostaat of een badkraan voor badrandmontage, wij hebben ze allemaal in huis. Onze selectie douchekranen en badkranen is zowel geschikt voor inbouw kranen als opbouw kranen. Bij ons vindt u alle bekende A-merken. Als u kiest voor een luxe badkamer, mag een wastafel met luxe badkamer kranen niet ontbreken. Met luxe badkamer kranen zet u de puntjes op de i en is uw optimale badkamerbeleving compleet.

badkamer-kranen

Badkamer inspiratie opdoen bij Ponto Sanitair

Badkamer kranen zijn er in vele vormen, soorten en maten. Dat maakt het kiezen voor de ideale badkamer kranen voor uw bad en wastafel niet makkelijk. Zeker als u de kranen voor uw bad, uw douche en uw wastafel op elkaar wilt afstemmen is dat een best een puzzel. De ervaren adviseurs van Ponto Sanitair helpen u die puzzel op te lossen en staan u graag bij in het uitkiezen van de perfecte badkamer kranen voor uw nieuw badkamer. Ook over het renoveren van uw bestaande badkamer en het aanpassen van de badkamer kranen kunnen zij u alles vertellen. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze showroom in Amsterdam. Deze is makkelijk bereikbaar per auto. U kunt bij ons zelfs voor de deur parkeren.

badkamer-kranen

Waarom badkamer kranen kiezen van Ponto Sanitair?

Ponto Sanitair maakt het uitkiezen van luxe badkamer kranen eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

 • vindt u luxe en design badkamer kranen en overig luxe sanitair producten van de topmerken
 • hanteren we snelle levertijden
 • kiest u voor one-stop-shopping
 • monteren wij zelf de badkamer en wastafels bij u thuis
 • krijgt u 10 jaar garantie

Kom badkamer kranen bekijken in onze showroom

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw luxe badkamer kranen de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden, of ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe badkamer kranen? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan