Luxe vrijstaande baden voor stijlvolle badkamers

Zoekt u een vrijstaand bad voor uw nieuwe luxe badkamer? Of wilt u uw oude ligbad laten vervangen door een luxe vrijstaand bad? Bij Ponto Sanitair vindt u een ruim assortiment luxe vrijstaande baden in vele vormen, maten en uitvoeringen. Vrijstaande baden hebben een bijzondere uitstraling en zijn daarmee een verrijking voor elke badkamer. Naast luxe vrijstaande baden vindt u bij Ponto Sanitair ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist. Bezoek snel onze showroom!

Sfeervolle uitstraling met vrijstaande baden

Zoals de naam al zegt, staat een vrijstaand bad vrij van de muren. Met zo’n bad geeft u uw badkamer een ruimtelijke en luxe uitstraling. Dat geeft een echt wellness gevoel. Vrijstaande baden zijn altijd een stijlvolle oplossing in de badkamer. Daarnaast wordt een vrijstaand bad ook vaak gekozen voor plaatsing in een ruime badkamer. Met een vrijstaand bad op pootjes en met sierlijke details, creëert u een klassieke, romantische uitstraling. Bent u meer van de moderne look? Kies dan voor een vrijstaand bad met een rechte, strakke vormgeving.

hangend-toilet

Halve of volledig vrijstaande baden

Heeft u een wat kleinere badkamer en daardoor dus wat minder ruimte voor een vrijstaand bad? Dan kunt u kiezen voor een half vrijstaand bad. Dat neemt minder ruimte in, maar heeft net zo goed een zeer elegante uitstraling. Dit maakt dat een half vrijstaand bad in bijna elke badkamer past. Kies voor een modern vierkant design of voor elegante ronde vormen.

vrijstaandbad

Kies ook voor vrijstaande baden van Ponto Sanitair

Met het advies van onze medewerkers is het uitkiezen van een geschikt vrijstaand bad in onze showroom betrekkelijk eenvoudig. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe en design vrijstaande baden en overige luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van uw vrijstaande bad en nieuwe badkamer bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Kom vrijstaande baden bekijken in onze showroom

Komt u voor het opdoen van inspiratie en advies over ons assortiment vrijstaande baden ook kijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam? Of wil u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan