Ruim aanbod luxe ligbaden voor een stijlvolle badkamer

Zoekt u een heerlijk comfortabel ligbad voor uw nieuwe luxe badkamer? Of wilt u uw oude ligbad tijdens het renoveren van uw badkamer laten vervangen door een zeer luxe model? Bij Ponto Sanitair vindt u een ruim assortiment luxe ligbaden in vele vormen, maten en uitvoeringen. Voor elke badkamer zijn passende ligbaden verkrijgbaar. Er is dus altijd een prachtig bad voor uw badkamer. Wij hebben een zeer ruim assortiment high end ligbaden, wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Laat u voor ligbaden inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair, de one-stop-shop badkamerspecialist.

Ligbaden bij Ponto Sanitair

Bij Ponto Sanitair kunt u kiezen uit een ruim assortiment luxe ligbaden. Ligbaden zorgen voor een ultiem luxe en wellness gevoel en zijn daarmee de ultieme plek om te ontspannen in uw badkamer. Een ligbad heeft vele voordelen. Ze zijn er in verschillende afmetingen, zodat u ook in een kleinere badkamer een ligbad kunt plaatsen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse vormen en designs; van rond gevormde tot vierkante ligbaden. De vierkante ligbaden geven een strakke uitstraling, terwijl de rond gevormde baden een meer klassieke uitstraling aan uw badkamer geven. Ligbaden zijn er ook in verschillende dieptes, van bijvoorbeeld 440 millimeter diep tot 800 millimeter. Wilt u een ligbad met een whirlpool systeem? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Zo kunt u echt ontspannen in een ligbad dat bij uw eisen, wensen en badkamer past. Daarnaast is een ligbad natuurlijk ook ideaal als u kinderen heeft. U kunt ze hierin handig tegelijkertijd in bad doen.

badkamer
hangend-toilet

Waarom kiezen voor ligbaden van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het uitkiezen van ligbaden in de showroom betrekkelijk eenvoudig. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe en design baden en overige luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van de baden en badkamer bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Komt u ook ligbaden bekijken in onze showroom?

Komt u voor het opdoen van inspiratie en advies over luxe ligbaden ook kijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam? Of wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan