Praktische en luxe instapbaden voor een stijlvolle badkamer

Zoekt u een praktisch en luxe instapbad voor uw nieuwe badkamer waar u tot op hoge leeftijd veilig van kunt genieten? Of wilt u uw oude ligbad laten vervangen door een instapbad? Ponto Sanitair heeft een ruim assortiment instapbaden in vele vormen, maten en uitvoeringen. Instapbaden bieden comfort en veiligheid in uw badkamer. Door de open badrand is in bad stappen makkelijk, ook wanneer u minder mobiel bent. Voor iedere doelgroep is er een geschikt instapbad. Naast luxe instapbaden vindt u bij Ponto Sanitair ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist. Bezoek snel onze showroom!

Wat is een instapbad?

Een instapbad is een bad met een gepatenteerd deursysteem. Dit systeem zit in de rand van het bad. Door het deursysteem te gebruiken, kunnen senioren en mindervaliden zelfstandig in en uit het bad stappen door simpelweg de deur open te maken en weer dicht te doen. Instapbaden maken het voor iedereen mogelijk om heerlijk ontspannen te genieten van een bad, zonder risico op een gevaarlijke valpartij.

instapbaden

Verschillende soorten instapbaden

Er zijn twee soorten instapbaden: een instapbad met het deursysteem aan de linkerkant en een instapbad met het deursysteem aan de rechterkant van het bad. Zo kunt u zelf bepalen welke instapbad het meest praktisch is in uw badkamer. Wilt u geen nieuw bad aanschaffen, maar wilt u uw badkamer toch veiliger maken? Dan kunt u er ook voor kiezen om een losse inbouw baddeur aan te schaffen. Deze deur plaatst u in uw bestaande bad, zonder dat u de badkamer volledig hoeft te renoveren. Wij helpen u graag om het juiste instapbad uit te kiezen.

instapbaden

Waarom kiezen voor de instapbaden van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het uitkiezen van een geschikt instapbad in onze showroom niet moeilijk. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Praktische en luxe instapbaden en overige luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van uw instapbad en nieuwe badkamer bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Kom instapbaden bekijken in onze showroom

Komt u voor het opdoen van inspiratie en advies over ons aanbod aan instapbaden kijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam? Of wil u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan