Ruim aanbod luxe hoekbaden voor een stijlvolle badkamer

Zoekt u een handig en comfortabel hoekbad voor uw nieuwe luxe badkamer? Of wilt u uw oude hoekbad tijdens het renoveren van uw badkamer laten vervangen door een zeer luxe model? Bij Ponto Sanitair vindt u een ruim assortiment luxe hoekbaden in vele vormen, maten en uitvoeringen. De hoekbaden zijn gemakkelijk uit te breiden tot whirlpool hoekbad, voor nog meer comfort. Dankzij de hoekbaden van Ponto Sanitair is er voor elke badkamer hoek een creatieve oplossing. Daardoor kan er in elke badkamer een comfortabel hoekbad geplaatst worden. Naast high end hoekbaden hebben wij bij Ponto Sanitair uiteraard ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

badkamer

Hoekbaden in verschillende afmetingen en vormen

Bij Ponto Sanitair ontdekt u hoekbaden in allerlei vormen. Kwartronde hoekbaden zijn ideaal wanneer u weinig ruimte heeft. Dankzij de afgeronde vorm houdt u meer loopruimte over. Een vijfhoekig bad is een uitkomst voor een kleine badkamer. Bovendien zorgt deze unieke vorm voor een speelse en moderne twist. Heeft u een iets ruimere badkamer? Kies dan voor een stijlvol rechthoekig of ovaal bad. Onderstaand een overzicht van een aantal luxe hoekbaden.

 • Inbouw hoekbaden: het inbouw hoekbad kan tegen de muren in een hoek geplaatst worden en langs één of meer zijden voorzien worden van een badombouw die u prachtig kunt betegelen.
 • Halfvrijstaand hoekbad: wilt u genieten van het stijlvolle design van een vrijstaand bad, maar heeft u niet voldoende ruimte? Kies dan voor een halfvrijstaand hoekbad. Deze blikvanger straalt luxe uit en maakt uw badkamer compleet. In ons assortiment vindt u halfvrijstaande hoekbaden die u met twee zijden in de hoek tegen de muur plaatst. Ruimtebesparend en bijzonder mooi.
 • Whirlpool hoekbaden: met een whirlpool hoekbad geniet u van uw eigen massage- en bubbelbad. Whirlpool hoekbaden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van 120×120 cm tot 170×100 cm.
 • Hoekbad en douche in één: wij hebben ook hoekbaden die geschikt zijn om in te douchen. Een uitstekende keuze voor wanneer u een kleine badkamer hebt.
hoekbad

Waarom kiezen voor hoekbaden van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het uitkiezen van een geschikt hoekbad in onze showroom betrekkelijk eenvoudig. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe en design hoekbaden en overige luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van hoekbad en badkamer bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Kom hoekbaden bekijken in onze showroom

Komt u voor het opdoen van inspiratie en advies over ons assortiment hoekbaden ook kijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam? Of wil u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan