Ruim assortiment luxe baden voor een stijlvolle badkamer

Zoekt u een heerlijk comfortabel bad voor uw splinternieuwe badkamer? Of wilt u uw oude bad tijdens het renoveren van uw badkamer vervangen door een luxere uitvoering? Bij Ponto Sanitair vindt u een ruim assortiment luxe baden in vele vormen, maten en uitvoeringen. Voor elke badkamer zijn passende baden verkrijgbaar. Dankzij de diverse afmetingen en kleuren is er altijd een bad dat bij u past. Denk bijvoorbeeld aan één van de vrijstaande baden, een instapbad of een Solid Surface bad. Wij hebben een groot aanbod high end baden, wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Laat u voor luxe baden inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair de one-stop-shop badkamerspecialist.

Soorten baden bij Ponto Sanitair

Bij Ponto Sanitair kunt u kiezen uit een ruim assortiment luxe baden. Zo hebben wij onder andere:

 • Ligbaden: deze baden behoeven eigenlijk geen introductie. Ligbaden zorgen voor een ultiem luxe en wellness gevoel. Een ligbad is de perfecte plek om te ontspannen in uw badkamer.
 • Hoekbaden: hoekbaden passen in eigenlijk elke badkamer, groot of klein. Met een hoekbad is altijd een creatieve oplossing mogelijk.
 • Vrijstaande baden: een vrijstaand bad is door zijn luxe uitstraling een echte verrijking voor uw badkamer. Vrijstaande baden zijn in diverse stijlvolle kleuren leverbaar.
 • Instapbaden: De baden bieden comfort en veiligheid in de badkamer. Door de open badrand is in bad stappen makkelijk, ook wanneer u minder mobiel bent.

Wilt u een bad met een whirlpool systeem? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

luxe-baden
badkamer

Waarom kiezen voor baden van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het uitkiezen van een luxe bad in onze showroom betrekkelijk eenvoudig. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Luxe en design baden en overige luxe sanitair producten van topmerken
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Montage van de baden en badkamer bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Kom baden bekijken in onze showroom

Voor het opdoen van inspiratie en advies over luxe baden kunt u het beste de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam bezoeken. En wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden, of ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe bad en/of badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan