Badkameraccessoires en toebehorende van Ponto Sanitair

Badkameraccessoires komen in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u uw badkamer voorzien van zeepdispensers, handdoekhouders, planchetten, closetrolhouders, raamdecoraties en een douchezitje. De mogelijkheden voor accessoires in uw badkamer zijn eindeloos. Daarnaast hebben wij een groot assortiment toilet accessoires. Geschikt voor de badkamer, maar ook in de toiletruimte. Uw kunt gerust langskomen in onze gloednieuwe showroom in Amsterdam.

Badkameraccessoires in elke stijl

Badkameraccessoires komen in verschillende kleuren en materialen zoals zwart, rvs, hout, chroom, bamboe en goud. Hiermee kunt u gemakkelijk in een eigen stijl de badkamer aankleden. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van jouw badkameraccessoires. Ponto Sanitair biedt een ruim assortiment aan accessoires speciaal voor je badkamer. Breng een bezoekje aan onze showroom, zo vindt u alles wat u nodig heeft voor de nieuwe badkamer.

badkamer-accessoires
Accessoires-badkamer-1

Functionele badkameraccessoires

Badkameraccessoires zijn er niet alleen voor de mooi. Denk bijvoorbeeld aan een wc-borstel, een glaswisser, een afvalbak of een wasmand. Deze producten zijn er vooral om functioneel te zijn. Maar dat iets functioneel is betekent natuurlijk niet dat het dan maar lelijk mag zijn. Uw accessoires kunt passend maken bij het design. Denk bijvoorbeeld aan een luxe handdoekhouder of luxe zeeppomp die geheel bij uw badkamer past. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de accessoires voor uw badkamer of toiletruimte.

Waarom badkameraccessoires van Ponto Sanitair?

Ponto sanitair maakt het uitkiezen van badkameraccessoires eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

 • Leveren we luxe en design sanitair (mooi van binnen, mooi van buiten)
 • Hanteren we snelle levertijden
 • Kunt u terecht voor one-stop-shopping
 • Monteren wij zelf de badkamer bij u thuis
 • Krijgt u 10 jaar garantie

Kom kijken in de badkamer showroom van Ponto Sanitair

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw nieuwe badkameraccessoires de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze high end accessoires en de uitstekende service die wij bieden. Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij ontvangen u graag in de showroom van Ponto Sanitair.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan