Luxe sanitair voor uw complete badkamer

Wilt u uw badkamer inrichten met nieuw sanitair? Met het ruime assortiment luxe sanitair van Ponto Sanitair maakt u uw badkamerbeleving helemaal compleet. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en allerhande badkamer accessoires is Ponto Sanitair het juiste adres voor alle sanitair voor een luxe badkamer. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist. U heeft bij ons eindeloos veel keuzemogelijkheden voor allerlei type badkamers.

Badkamer renoveren en sanitair installeren

In onze badkamers showroom kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Zij informeren en adviseren u over de mogelijke indelingen, de badkamermeubels, accessoires en de laatste trends op badkamergebied. Ook over het laten renoveren en het installeren van alle sanitair voor uw badkamer kunnen zij u alles vertellen. Kom dus gerust een kijkje nemen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar per auto. U kunt zelfs voor de deur parkeren.

badkamer-montage

Ruim assortiment topkwaliteit sanitair

In onze showroom in Amsterdam vindt u een uitgebreid aanbod topkwaliteit sanitair waar u in alle rust inspiratie kunt opdoen om uw badkamer om te toveren in een droombadkamer waar u nog lang van kunt genieten. Waarvoor kunt u bij ons zoal terecht?

sanitair

Waarom kiezen voor luxe sanitair van Ponto Sanitair?

Met het advies van onze medewerkers is het uitkiezen van uw badkamer sanitair in onze showroom overzichtelijk en leuk om te doen. Daarnaast kunt u naast alle high end sanitair producten bij ons op het volgende rekenen:

 • snelle levertijden
 • one-stop-shopping
 • wij monteren zelf de badkamer en het sanitair bij u thuis
 • 10 jaar garantie

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan