Gespecialiseerd in badkamers op maat

Ben u op zoek naar een badkamer die in stijl, vorm en smaak perfect bij u en uw woning past? Kom dan eens kijken bij Ponto Sanitair in Amsterdam. Wij hebben een ruim aanbod keukens op maat in verschillende stijlen en kleurstellingen. Wilt u een zwarte, witte of bonte badkamer? Dat is allemaal geen punt bij ons. Bij Ponto Sanitair zijn de mogelijkheden voor een badkamer op maat haast eindeloos. Kom gerust langs in onze showroom voor advies en inspiratie, of bel ons voor meer informatie over onze maatwerk badkamers.

Maatwerk high end badkamers

U vindt de showroom van Ponto Sanitair in Amsterdam. Inmiddels bestaat Ponto Sanitair al ruim 10 jaar. Wij zijn begonnen als een klein bedrijf met twee medewerkers en zijn inmiddels uitgegroeid tot een high end badkamerspecialist in het hogere segment met meer dan tien vakmensen in dienst. Bij ons vindt u complete high end badkamers die wij voor u op maat maken. Onze badkamers zijn gemaakt van duurzame materialen met hoge kwaliteit accessoires om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer één van uw favoriete kamers in huis wordt!

badkamer-op-maat

Hét adres voor alle sanitair!

Komt u er niet uit met de keuze voor materialen bij uw badkamer op maat? Kom dan gerust langs in onze showroom voor advies en inspiratie voor alles op het gebied van badkamers. Wij hebben een ruim assortiment badendoucheswastafelsbadkamermeubelstoilettenkranen en badkamer accessoires in alle stijlen. Wij zijn dus ook hét adres voor alles om uw badkamer compleet te maken. En de badkamer op maat kunt dan vervolgens gerust aan ons overlaten. Wij streven er altijd naar om uw badkamer binnen 2 weken klaar te hebben voor gebruik.

badkamer-op-maat

Waarom een badkamer op maat van Ponto Sanitair?

Ponto sanitair maakt het uitkiezen van luxe badkamer op maat eenvoudig om de volgende redenen. Bij Ponto Sanitair:

 • leveren we luxe en design sanitair (mooi van binnen, mooi van buiten)
 • hanteren we snelle levertijden
 • kunt u terecht voor one-stop-shopping
 • monteren wij zelf de badkamer bij u thuis
 • krijgt u 10 jaar garantie

Kom kijken in de badkamer showroom van Ponto Sanitair

Bezoek voor inspiratie en advies voor uw nieuwe badkamer op maat de showroom van Ponto Sanitair. Wilt u meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden, of ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe badkamer op maat? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij ontvangen u graag in de showroom van Ponto Sanitair.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan