Ponto Sanitair: gespecialiseerd in badkamer montage

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen of te renoveren? Ponto Sanitair beschikt over de juiste vakmensen voor badkamer montage bij u in de buurt. Wij zijn niet alleen het adres voor het renoveren en monteren van uw badkamer; bij Ponto Sanitair maakt u uw badkamerbeleving helemaal compleet zoals u dat wilt. Voordat wij overgaan tot badkamer montage, kunt u in onze showroom alles voor uw badkamer zelf uitkiezen. Wij hebben een ruim assortiment luxe baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en badkamer accessoires in alle stijlen. Wij zijn uw one-stop-shop badkamerspecialist!

Ruime ervaring in badkamer montage

Bij Ponto Sanitair kunt u rekenen op vakkundige badkamer montage in uw woning. Wij zorgen ervoor dat al uw badkamer producten en accessoires netjes gemonteerd en afgewerkt worden. Onze specialisten uit Amsterdam hebben ruime ervaring in het verbouwen van luxe badkamers en zelfs het renoveren van de ruimte. Heeft u bijvoorbeeld een kleine badkamer, en wilt u ervoor zorgen dat deze er zo ruim mogelijk uit ziet? Onze professionals zorgen ervoor dat uw badkamerdroom werkelijkheid wordt. Ook als u uw tegels en sanitair elders hebt besteld!

badkamer-montage

Hét adres voor alle sanitair!

Komt u er niet uit met de keuze voor materialen bij uw badkamer montage? Kom dan gerust langs in onze showroom voor advies en inspiratie voor alles op het gebied van badkamers. Wij hebben een ruim assortiment baden, douches, wastafels, badkamermeubels, toiletten, kranen en badkamer accessoires in alle stijlen. Wij zijn dus ook hét adres voor alles om uw badkamer compleet te maken. En de badkamer montage kunt dan vervolgens gerust aan ons overlaten. Wij streven er altijd naar om uw badkamer binnen 2 weken klaar te hebben voor gebruik.

badkamer-accessoires

Waarom badkamer montage door Ponto Sanitair?

Wij zijn dé specialist voor badkamer montage in uw omgeving. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

 • Ruim assortiment luxe producten voor uw badkamer
 • Snelle levertijden
 • One-stop-shopping
 • Badkamer montage bij uw thuis
 • 10 jaar garantie

Maak een afspraak voor uw badkamer montage

Wilt u inspiratie opdoen voor uw badkamer? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Sanitair. U kunt uiteraard ook direct een afspraak met ons maken voor badkamer montage. U kunt ons bellen op het nummer 020 334 80 83, of mailen naar info@pontosanitair.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze showroom.

  Wilt u meer informatie

  Of wilt u een afspraak maken?

  Onze showroom opent op 1 januari 2021.

  Vraag nu alvast onze brochure aan